dima
  • Sådan gør du…

    Sådan gør du noget ved din bolig

    Et udsnit af hverdagen i en almindelig familiebolig: Fjernsynet kører i baggrunden, komfuret og emhætten er i gang, det samme er opvaskemaskinen, på værelset spiller børnene på playstation, mobiltelefonen ringer og så videre. I den moderne bolig er der masser af lyde - og det bliver let en sammenblanding af larm og støj, og det kan hurtigt blive et problem. Faktisk kan for meget støj og larm i din hverdag føre til hovedpine, irritation og stress.

    Der er naturligvis råd at hente, så du opnår bedre akustik i din bolig og dermed et langt mere komfortabelt indeklima. I din bolig med hvor der er indtænkt en god akustik, er det nemmere at føre en samtale, fordi det ikke vil runge, som et tomt rum gør, når der føres en samtale.

    Det vil være mindre trættende at opholde sig i boligen og der forstyrrende baggrundsstøj vil minimeres. Når der føres en samtale, vil der kunne tales med en dæmpet stemme - imodsætning til boligen med den dårligt regulerede akustik, hvor der opleves langt mere baggrundsstøj.